Mijn Amerikaanse Westen

Als er één plek is in Noord-Amerika waar ik echt nooit genoeg van zal kunnen krijgen, is het hier wel: het stroomgebied van de Colorado in delen van de staten Utah, Arizona, New Mexico en Colorado.  Deze foto’s van de laatste, door mij georganiseerde wandelreis, in oktober 2018, laten zien waarom de canyonlandschappen in de ‘Desert Southwest’ nooit vervelen.

 

De wandelreis die ik in het najaar van 2019 organiseer naar dit fantastisch mooie gebied is al uitverkocht, helaas. Voor de reis van 23 september tot 11 oktober 2020 zijn uiteraard nog wel plaatsen beschikbaar. We reizen in een groep van maximaal 10 deelnemers onder mijn persoonlijke begeleiding.

Maar wist je dat ik in juni 2019 ook een reis organiseer naar de natuurparken van de Rocky Mountains en prairie?  Met wandelingen in o.a. Badlands, Yellowstone, Grand Teton en Rocky Mountain National Parks … Een foto-impressie van dit fascinerende gebied vind je hier. Op deze wandelreis zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Kijk op MildAdventures.org als je meer wilt weten over deze unieke avonturen in kleine groepen en door mij persoonlijk begeleid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s