Mijn Amerikaanse Westen

Als er één plek is in Noord-Amerika waar ik echt nooit genoeg van zal kunnen krijgen, is het hier wel: het stroomgebied van de Colorado in delen van de staten Utah, Arizona, New Mexico en Colorado.  Deze foto’s van de voorlaatste, door mij georganiseerde wandelreis, in oktober 2018, laten zien waarom de canyonlandschappen in de ‘Desert Southwest’ nooit vervelen.

 

Ook de reis die ik in het najaar van 2019 organiseerde en die ook de Rocky Mountains aandeed (indian summer!), was snel uitverkocht. Voor de reis van 23 september tot 11 oktober 2020 zijn nog wel plaatsen beschikbaar. We reizen in een groep van maximaal 10 deelnemers onder mijn persoonlijke begeleiding.

Maar wist je dat ik van 28 augustus tot 13 september 2020 ook een wandelreis naar Californië en Oregon organiseer? We doen vooral de minder bekende natuurparken aan, zoals Lassen, Redwoods, Crater Lake en Lake Tahoe. Uiteraard ontbreekt Yosemite niet in het programma. Op deze wandelreis zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Kijk op MildAdventures.org als je meer wilt weten over deze unieke avonturen in kleine groepen en door mij persoonlijk begeleid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s