Links

stapel_bergen_Magazine

Bergen Magazine
Ik ben oprichter (2006) en hoofdredacteur. Nog steeds met een even grote bezieling en passie als vroeger. Het tijdschrift brengt reportages en nieuwtjes over de mooiste bergstreken van Europa en daarbuiten. Boordevol praktische tips en inspiratie voor de nieuwsgierige bergwandelaar.  Verschijnt 5 x per jaar. (www.bergwijzer.nl)
Daarnaast maak ik als freelancer reisreportages in diverse andere media in Nederland en Vlaanderen (zie Publicaties).

logo_EENBERGWERK

Mild Adventures
“Groepsreizen op maat.” Een lang weekend samen onderweg zijn in de natuur, trekkend van berghut naar berghut. Of van hotel naar hotel. Of beter leren fotograferen tijdens een workshopreis in Amerika. Gemene deler: leren genieten van de natuur. Meer informatie vind je op www.mildadventures.org – en op Facebook

Wandelmagazine
Sinds 2016 leid ik de redactie van Wandelmagazine, het blad dat ondertussen meer dan veertig jaar bestaat (het heette vroeger Op lemen voeten en zich richt op nieuwsgierige wandelaars.

037

’t Appartementje
Huur een smaakvol ingerichte Oostenrijkse vakantiewoning als uitvalsbasis voor schitterende tochten in de het Nationaal Park Hohe Tauern en Zillertaler Alpen, onze ‘achtertuin’. Of ga er op wintersport. 165 km pistes wachten op je.
www.oostenrijkvakantie.wordpress.com


Mijn Fotografie

Op instagram (jvandevo), instagram(@mild_adventures en @my.americanwest) en Facebook publiceer ik regelmatig foto’s van natuur, reizen en mensen.

Mijn mooiste werken (voor print op canvas, Dibond, enz.) zijn te koop via mijn nieuwe fotografiesite: www.fotolandschappen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s